Feest op de Maas: 40 Jaar Avontuur met Kajak Maasland en 40% Korting op Deze Familiedag!


De tijd vliegt onmiskenbaar snel! Dit jaar markeren we een bijzonder moment: Kajak Maasland bestaat 40 jaar, een mijlpaal die we te danken hebben aan onze oprichter, Louis Heemskerk. In 1984 zette hij met grootse dromen en een flinke dosis durf de eerste stappen naar wat nu een toonaangevende naam is in de wereld van kajakverhuur. Deze zomer vieren we 40 Jaar Kajak Maasland, doormiddel van diverse blogs zullen we een duik nemen in de geschiedenis. Bovendien kunnen liefhebbers van kajakken uitkijken naar kortingen en prijzen tijdens het komende kajakseizoen. Een eerbetoon aan 40 jaar passie en avontuur. 

Het Openingsevenement van 40 Jaar Kajak Maasland: Zondag 23 JUNI, Familiedag bij KAJAK MAASLAND met 40 procent Korting!

Zet het in je agenda, want deze datum mag je niet missen! Waarom? Omdat het niet zomaar een familiedag is, het is de dag waarop we het echte startschot van het zomerseizoen geven. Met 40 procent korting per persoon op het huren van Kajaks, kano's en rafts – jawel, je hoort het goed – Samen vieren we het 40 jarig jubileum van Kajak Maasland. Zorg dat je er snel bij bent, dit aanbod geldt slechts zolang de voorraad strekt: VOL = VOL!

Ook het busvervoer zal voorzien zijn aan het jeugdgroeptarief! 

40 JAAR KAJAK MAASLAND - Het startschot van dit zomerseizoen!
40 JAAR KAJAK MAASLAND - Het startschot van dit zomerseizoen!

Hoe boek je deze onvergetelijke ervaring?

Simpel, surf naar onze website www.kajakmaasland.be en reserveer online jouw plekje. Of het nu om soloroeiers gaat, een koppel, vrienden, groep of een compleet gezin, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze spetterende dag.

Reserveer je afvaart op 23 Juni nu!

Een duik in het verleden

Van 1984 tot 2024 – Kajak Maasland heeft wateren doorstaan, stromingen overwonnen en talloze peddels door het Maasland geroerd. Onze dierbare Louis Heemskerk, die ons in 2022 verliet, zou trots zijn op hoe zijn droom continueert. Onze geschiedenis is niet alleen gevuld met avontuur, maar ook met samenhorigheid en passie voor de natuur.

Dit seizoen staan er nog meer acties op het programma. We willen iedereen die deel heeft uitgemaakt van deze reis laten weten hoezeer we hun steun op prijs stellen. Dus blijf ons volgen voor DEEL 2, 3, en 4 van onze feestelijke terugblik, waar we niet alleen onze geschiedenis delen, maar ook seizoensacties aankondigen!

1985.jpg1993.jpg

(bovenstaande foto's = artikel 1985 & 1993)

Bereikbaarheid en veiligheid: even belangrijk als plezier

Hoewel het plezier voorop staat, vergeten we natuurlijk niet het belang van veiligheid en gemak. Daarom is bij Kajak Maasland alles tot in de puntjes verzorgd – van de reddingsvesten tot het busvervoer. En voor wie dat wil, zijn er drybags te koop om je spullen droog te houden.

Een dag om niet te vergeten

Stel je voor: jij, je dierbaren, een kajak en de rustige Maas. Voeg daar 40 procent korting aan toe op de Kajakverhuur en je hebt alle ingrediënten voor een geweldige zondag. We zien je graag op zondag 23 juni, om samen de start van een seizoen vol 40 jaar Kajak Maasland acties te vieren – een dag die zowel onze geschiedenis eer aan doet als nieuwe herinneringen creëert.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Boeken doe je het snelst via ons boekingsformulier. Dan hebben we direct alle nodige info om aan de slag te gaan, en hoor je snel van ons.
Toch nog een vraag? Aarzel niet om ons op te bellen of te mailen.

Contacteer Ons