Zomerbars

Zomerbars

Geniet van verfrissing aan de Maas: ontdek de zomerbars in Lanaken en Maasmechelen

Verlang je naar een ontspannende oase te midden van de natuur? Zoek niet verder dan de zomerbars: Maasbar en Maasvalley, waar de Maas dienstdoet als schilderachtig decor voor jouw verfrissende uitje.

Zomerbar Maasvalley (Lanaken):

Verscholen in het groen van Herbericht, Lanaken, biedt deze bar een oase van rust, omringd door weelderig groen, waar je kunt genieten van heerlijke drankjes en een ontspannen sfeer. Deze bar is de perfecte tussenstop tijdens een kajaktocht langs de Maas.

Na zes kilometer op onze kajakroute kun je een welverdiende pauze maken bij de Zomerbar Maasvalley. De openingsuren worden tijdens de route-informatie gemeld of zijn beschikbaar op hun socialemediapagina's.

Volg ons op Instagram

Zomerbar Maasbar (Maasmechelen):

Langs de oevers van de Maas biedt deze bar een adembenemend uitzicht op de kabbelende wateren, waar je kunt genieten van verfrissende drankjes en de rustgevende ambiance van de omgeving. Na het afronden van je kajaktocht, is dit de ideale plek om in alle rust na te genieten van een avontuurlijke dag op het water! De Maasbar ligt op minder dan 2 km vanaf het eindpunt van de route (parkeerplaats voor auto's).

Volg ons op Instagram

Openingsuren

Vanaf mei zijn beide zomerbars open in het weekend. Vanaf 15 juni tot en met 1 september zijn de bars elke dag geopend bij mooi weer. Voor openingstijden in september, worden pas later bekendgemaakt.

Voor meer informatie over openingstijden en speciale evenementen, volg de Instagram- en Facebookpagina's van de bars en maak je klaar voor een zomer vol herinneringen aan de Maas.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Boeken doe je het snelst via ons boekingsformulier. Dan hebben we direct alle nodige info om aan de slag te gaan, en hoor je snel van ons.
Toch nog een vraag? Aarzel niet om ons op te bellen of te mailen.

Contacteer Ons