Routes

Routes

13 km

Op avontuur in de natuur

Onze mooiste route voor de recreatieve kajakker. Ontdek de natuur en ontspan op het water. Dagelijks toegankelijk, reserveren is verplicht.

Je vaart van Smeermaas (Lanaken) tot Kotem (Maasmechelen), en dit door een prachtig stuk ongerepte natuur, onderdeel van het Rivierenpark Maasvallei. Al peddelend geniet je van het geluid van kabbelend water, het spel van watervogels, en laat je je meedrijven op de stroomversnellingen: dat is ten volle tot rust komen. Misschien krijg je wel gezelschap van enkele “grote grazers” de Galloways of Konikpaarden op de oevers die zich te goed doen aan een afwisselende fauna.

Optioneel busvervoer brengt je voor je afvaart van het eindpunt in Kotem naar het vertrekpunt in Smeermaas. De bus rijdt om 10u00, 11u00, 12u00 en 13u00. De route duurt 2 tot 3u afhankelijk van de waterstand.

Boek nu

8 km

Genieten in grotere groep

Deze prachtige route is enkel beschikbaar op aanvraag voor groepen van meer dan 20 personen (teambuildings, scholen, ...). De 8 km afvaren neemt ongeveer 1,5 à 2u in beslag.

Contacteer ons

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Boeken doe je het snelst via ons boekingsformulier. Dan hebben we direct alle nodige info om aan de slag te gaan, en hoor je snel van ons.
Toch nog een vraag? Aarzel niet om ons op te bellen of te mailen.

Contacteer Ons