Cleanupdag van het eilandje in Smeermaas.


Het eilandje in Smeermaas: de eerste impressie na de grensovergang tussen België en Nederland. 

Wanneer je met de fiets of auto België binnenrijdt vanaf Nederland via de kleine grens tussen Maastricht en Lanaken, verwelkomt het zicht op de Maas met haar eilandje je in Smeermaas. Maar zelfs de meest adembenemende landschappen hebben zorg nodig, vooral na de winter, als de Maas haar oevers overstijgt en een laag zwerfvuil achterlaat.  
Daarom is het essentieel om actie te ondernemen wanneer het waterpeil daalt: het achtergebleven afval moet dan zorgvuldig worden opgeruimd.

Team Kajak Maasland: medewerkers en vrienden bundelden hun krachten voor een succesvolle schoonmaakactie afgelopen weekend
Met verenigde krachten en vastberadenheid zijn we met onze vijfkoppige crew de raft ingedoken om het eilandje zwerfvuilvrij te maken.  Het resultaat? Een indrukwekkende 32 vuilniszakken. 

Samenwerken voor een schonere Maas

 Bij Kajak Maasland wakkeren we het groene hart aan door ook jou de kans te geven je steentje bij te dragen. Heb je een groepje kajakkers of collega's van je bedrijf, en popel je om in actie te komen? Reserveer je kajaktocht en vraag achter de Maas Cleanup. 

Zie onderstaand filmpje voor een samenvatting van de Cleanup! 

 

Cleanupdag van het eilandje in Smeermaas! 🌿 Team Kajak Maasland wist 32 vuilniszakken vol zwerfafval te verzamelen. Een korte samenvatting zie je in deze... | By Kajak Maasland en RaftingFacebook

Cleanupdag van het eilandje in Smeermaas! 🌿 Team Kajak Maasland wist 32 vuilniszakken vol zwerfafval te verzamelen. Een korte samenvatting zie je in deze...40 jaar Kajak Maasland en Rafting

Terwijl we samenwerken aan schonere wateren, vieren we ook een bijzondere mijlpaal: aanstaande zondag markeert Kajak Maasland zijn 40-jarig jubileum. Ter ere van deze speciale gelegenheid bieden we iedereen die voor zondag 23 juni een kajak-, kano- of raftingtocht boekt maar liefst 40% korting op de activiteit. Sluit aan bij dit feest en geniet van onze prachtige Maasvallei tegen een feestelijke prijs. Meer details over deze spectaculaire dag volgen snel in een uitgebreide post. Wees erbij en beleef de historie en avontuur van Kajak Maasland samen met ons!Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Boeken doe je het snelst via ons boekingsformulier. Dan hebben we direct alle nodige info om aan de slag te gaan, en hoor je snel van ons.
Toch nog een vraag? Aarzel niet om ons op te bellen of te mailen.

Contacteer Ons