🌞 Zonnige Peddelslagen: Vier de Lente op de Maas!


🛶 Ontsnap aan de routine tijdens de vrije verlengde weekenden in mei met Kajak Maasland en Rafting! 🌤️"

"Benut de extra vrije dagen in mei voor een avontuurlijke escapade op de Maas. Het perfecte moment om te genieten van vrijheid en het buitenleven!"

Kajak Maasland: Jouw Avontuurlijke Uitje Deze maand. 

🚣Zin om de vrije dagen in mei optimaal te benutten? Of het nu gaat om het Hemelvaartweekend vanaf 9 mei t.e.m 12 Mei of het weekend van 18 tot en met 20 mei, Kajak Maasland biedt de perfecte kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur! 🌞

Geniet van de Zon en Vrijheid! Het voorspelde prachtige weer is de uitgelezen kans om met vrienden of familie het buitenleven te omarmen. Pak die peddel en beleef een unieke ervaring! 🛶

Ontdek de Schoonheid van Rivierpark Maasvallei en laat je meevoeren door de stroom, omringd door rust en natuur. Het is een uitgelezen kans om nieuwe herinneringen te creëren op het water, en wat is er nu beter dan dat in combinatie met het heerlijke weer?

Een Zorgeloos dagje avontuur begint bij ons, met een prachtige route en alle benodigde uitrusting. 

Reserveer nu je afvaart, Klaar om te boeken?
Reserveren kan op onze website https://www.kajakmaasland.be/ of per mail naar kajakmaasland@gmail.com
Kom genieten van de vrije dagen vol zon, vrijheid en avontuur bij Kajak Maasland!

 🚣✨

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Boeken doe je het snelst via ons boekingsformulier. Dan hebben we direct alle nodige info om aan de slag te gaan, en hoor je snel van ons.
Toch nog een vraag? Aarzel niet om ons op te bellen of te mailen.

Contacteer Ons