Kajaktocht door de lens van de Duitse televisie, WDR: 'Wunderschön' verkent de Maasvallei


Het Duitse televisiekanaal WDR heeft zich verdiept in de stille schoonheid van onze regio en brengt deze schoonheid naar onze schermen met de betoverende reportage 'Wunderschön'. Kayak Maasland stond in de schijnwerpers, en hoe! Het is geen wonder dat mensen over de hele wereld enthousiast worden over de charme van de Maas zoals gezien door de lens van 'Wunderschön', omdat onze regio is - letterlijk en figuurlijk - prachtig.

Een uitzicht over het water: de Maasvallei zoals gezien door WDR 'Wunderschön'

Stel je voor: kalm peddelen over het stille water, met als enig geluid het zachte klotsen van water tegen je kajak. Dit is geen droom, maar de werkelijkheid van een tocht met Kayak Maasland: een symbool van gastvrijheid en avontuur in de toeristenindustrie. De ervaring van het kajakken in de rust en het groen, zoals prachtig vastgelegd door het programma 'Wunderschön', is er een die je met al je zintuigen zal beleven.

Voor degenen die niet kunnen wachten om na het lezen van deze woorden de peddels in eigen hand te nemen, hebben we goed nieuws! Een korte clip van 5 minuten uit WDR's 'Wunderschön' over onze kajaktochten is beschikbaar om in deze blogpost te bekijken. Bovendien kunnen watersportliefhebbers via de link die we graag promoten de complete reportage ontdekken.

vlc record 2024 05 19 09h32m11s 3114308 57313541 mp4

Ervaar de 'Prachtige' Maasvallei per kajak Maasland

Kajak Maasland biedt niets minder dan een onvergetelijke dag op de Maas, waar de Maasvallei zich in al haar natuurlijke pracht ontvouwt. Of je nu kiest voor een solo-avontuur of samenwerkt in een kajak, kano of vlot, de routes beloven prachtige landschappen en ongerepte natuur - zoals geprezen in 'Wunderschön'.

Urlaub rund um Aachen

Bei einem Urlaub rund um Aachen lohnt es sich, auch mal bei den Nachbarn in den Niederlanden und Belgien vorbeizuschauen. Daniel Aßmann ist unterwegs im Dreiländereck und findet heraus, was die Menschen in der Grenzregion miteinander verbindet.

 

Naast de fysieke ervaring biedt Kayak Maasland ook praktische zaken zoals busvervoer en waterdichte zakken, en er is ook aan uw veiligheid gedacht, met inbegrepen reddingsvesten.

Bent u geïntrigeerd door de romantiek van de Maas? Bezoek Kajak Maasland om uw tocht te boeken via onze website: www.kajakmaasland.be Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Boeken doe je het snelst via ons boekingsformulier. Dan hebben we direct alle nodige info om aan de slag te gaan, en hoor je snel van ons.
Toch nog een vraag? Aarzel niet om ons op te bellen of te mailen.

Contacteer Ons