Maas Cleanup Pakket

Maas Cleanup Pakket

Kan ik mijn steentje bijdragen om de Maas proper te houden? Dat kan!

De Maas is een regenrivier. Dit betekent dat op sommige momenten het water heel hoog staat en op andere momenten weer heel laag. Hierdoor blijft er nogal eens zwerfvuil achter dat de rivier meebrengt. Er zijn regelmatig opruimacties op de oevers van de Maas, maar op moeilijk bereikbare plaatsen kan het afval wel eens ophopen. Die plaatsen vormen geen probleem voor rafters of kajakkers. Denk maar aan eilandjes of afgelegen strandjes.

Als je dus het aangename aan het nuttige wil koppelen, en een steentje wil bijdragen om onze mooie rivier mee mooi te houden, dan is dat heel erg welkom.

Kajak Maasland biedt in samenwerking met Rivierpark Maasvallei zijn milieubewuste klanten een gratis Maas Cleanup Pakket aan. Bedrijven, scholen, groepen of individuen die kiezen voor dit pakket worden gratis voorzien van een grijpstok, vuilzak en handschoenen waar zwerfvuil mee verzameld kan worden. Zo maken we onze mooie rivier nog mooier. Het verzamelde vuil kan je achteraf op de voorziene plaats achterlaten. Duid gewoon aan in ons boekingsformulier dat je graag een Maas Cleanup Pakket ontvangt.

Je bent op zoek naar een extra uitdaging​​​​​​​

Je wil iets doen aan de plastic soep in de zeeën (80 procent ervan komt uit rivieren)

Je wil gewoon een goede daad stellen

Je hebt een groot hart voor de natuur

Je laat een plek graag mooier achter dan je ze aantrof

Je wil met een extra goed gevoel naar huis terugkeren

De fauna en flora danken u alvast!

Fiets huren langs de Maas? Ontdek deze Kajak&fiets arrangementen

Kajak Maasland & Rafting slaat de handen in elkaar met Bikebeerbeatsbus en biedt gedurende de gehele zomer 2 toffe arrangementen aan. Van donderdag tem zondag kunnen groepjes van 6 tot 12 personen per kajak vertrekken om 10u of 14u vanaf de Kajakvertrekplaats in Smeermaas.

Bij aankomst kan je genieten van een lekker drankje en versnapering. Hieropvolgend staan fietsen klaar (eigen fiets of huurfiets) om een leuk tochtje terug te maken. De optie is er om daarna nog een leuke degustatie van lokale bieren degustatie aan onze Bikebeerbeatsbus. Plaatsen zijn beperkt! Enkel in combinatie met de 8 km-route.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Boeken doe je het snelst via ons boekingsformulier. Dan hebben we direct alle nodige info om aan de slag te gaan, en hoor je snel van ons.
Toch nog een vraag? Aarzel niet om ons op te bellen of te mailen.

Contacteer Ons