Zondag 23 Juni: 40 Procent korting voor 40 Jaar Kajak Maasland


Een buitenkansje op zondag 23 juni bij Kajak Maasland! Met het eerste stralende weer in lange tijd, is er geen betere manier om hiervan te genieten dan met ons evenement!

Geniet van de Zomerse Prijzen tijdens Evenement Zondag 23 Juni!

Het wordt een zondag vol plezier op de Maas en dat tegen een niet te weerstane prijs. Met 40% korting op alle kajaks, kano's en rafts, belooft dit evenement een spetterende start van de eerste zonrijke dagen in lange tijd te worden. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we busvervoer aan tegen ongekend lage tarieven. Heeft u zin in avontuur? Vergeet dan niet uw plek te reserveren,de plaatsen zijn beperkt!

40 jaar Kajak Maasland: een Traditie van Water en Plezier

Zin in een unieke ervaring op het water? Bij Kajak Maasland staan we al 40 jaar garant voor de mooiste kajaktochten. Maak gebruik van de Uitzonderlijke korting op zondag 23 Juni! Onthoud wel dat vooraf boeken noodzakelijk is om van deze deals te genieten. 

Reserveer nu via www.kajakmaasland.be en verzeker jezelf van een plaats bij het evenement zondag 23 juni –  40 jaar Kajak Maasland en rafting. Wij staan klaar om je een onvergetelijke dag te bezorgen, dus pak die zonnebril, smeer je in en wij zorgen voor de rest!

Reserveer je afvaart nu!


Tijdens dit seizoen zullen er meerdere acties volgen! 

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Boeken doe je het snelst via ons boekingsformulier. Dan hebben we direct alle nodige info om aan de slag te gaan, en hoor je snel van ons.
Toch nog een vraag? Aarzel niet om ons op te bellen of te mailen.

Contacteer Ons