Speciale Vaderdag aanbieding: Op kajakavontuur in Limburg met Korting! -


Vaders, ze zijn de steunpilaren in vele gezinnen, helden zonder cape, die een speciale plek in ons hart hebben. Met Vaderdag net om de hoek, op 9 juni 2024, vraag je je misschien af: hoe kan ik deze dag uniek maken? Wel, waarom niet uitpakken met een dag vol actie en avontuur aan de Maas? Vaderdag aan de Maas: onze topactiviteiten voor een bijzondere dag, biedt plezier voor het hele gezin, en met deze ideeën weet je zeker dat deze Vaderdag activiteiten niet snel vergeten worden!

20 % KORTING! Voor alle kinderen die samen met hun vader komen kajakken/raften op zondag 9 Juni 2024!

Deze Vaderdag wordt het nog specialer om samen met je vader de natuurpracht van de Maasvallei te verkennen. Bij Kajak Maasland willen we alle vaders en hun zonen of dochters in het zonnetje zetten met een speciale aanbieding. Kom je op deze bijzondere dag kajakken met je vader, dan profiteer je allebei van maar liefst 20% korting op de huur van een kajak. Ja, je leest het goed, een vijfde van de prijs valt weg, als een geschenk aan de band die jullie delen. Deze korting geldt exclusief voor de vader en zijn kinderen, dus neem je pa mee en beleef samen een onvergetelijk Vaderdagavontuur op het water! (De korting is NIET geldig op het busvervoer of de aankoop van drybags.)

Een filmpje over de beleving bij Kajak Maasland en Rafting! 

Hoe reserveren met korting?

Om van deze fantastische Vaderdagpromotie gebruik te maken, Reserveer je afvaart op onze website en vermeld het woord VADERDAGKORTING bij de opmerkingen van de reservatie. (link naar de website vind je in de onderstaande knop.) Bij de aanmelding trekken we dan direct 20% korting af van de huur van de kajak/raft. Let wel op: deze korting is enkel van toepassing op de vader en zijn meepeddelende kinderen – het is tenslotte hún dag. Andere deelnemers zijn natuurlijk ook van harte welkom om de ervaring met jullie te delen, maar voor hen geldt de reguliere prijs. Pak deze kans om op Vaderdag een spetterende herinnering te maken, en dat met een aantrekkelijk voordeel!

Boek nu je afvaart!

Voor de Fijnproevers: Bierproeverij en Maaslandse Snacks

Een Vaderdagfeest bereikt pas echt zijn hoogtepunt met een voortreffelijke slok bier, en wat is er nu mooier dan deze kajaktocht te combineren met een stop bij één van de zomerbars Maasbar of Maasvalley? Tijdens de tocht over de rivier, trakteer je vader op een pitstop bij zomerbar Maasvalley die langs de route verscholen liggen. Dit juweeltje is het ideale rustpunt voor een verfrissend drankje en een smakelijk hapje. Eenmaal aangekomen bij het eindpunt van de route, wacht de Maasbar op jullie. Hier kunnen jullie genieten van een drankje en een panoramisch uitzicht op de Maas. Zo wordt Vaderdag niet alleen een dag van waardering, maar ook een onvergetelijke ervaring gevuld met plezier en ontspanning, perfect om jullie band te versterken.

Social media pagina Maasbar

Zomerbar Maasbar
Zomerbar Maasbar

Vaderdag Nederland!

Vaderdag zal in Nederland vallen op zondag 16 Juni 2024. Ook op deze datum is deze korting van kracht! 
Reserveer op onze website voor jou en je vader! 

Onvergetelijke belevenissen voor Vaders. 

Of je nu kiest voor adrenalineverhogend vader-zoon kajakken of een rustige picknick aan de waterkant, het gaat er niet om wat je doet, maar dat je het samen doet. Vaderdag aan de Maas is meer dan alleen activiteiten; het is een kans om waardering te tonen en onvervangbare herinneringen te creëren.

Dus, heb je al een idee hoe je Vaderdag aan de Maas: onze topactiviteiten voor een bijzondere dag gaat vieren? Wacht niet te lang met plannen maken, want voor je het weet is het zover. En onthoud: een ervaring cadeau doen is het mooiste geschenk.

Vind je deze ideeën wat voor jouw vaders speciale dag, of heb je zelf ideeën die je graag met ons zou willen delen? Laten we samen van Vaderdag 2024 eentje maken om nooit te vergeten!

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Boeken doe je het snelst via ons boekingsformulier. Dan hebben we direct alle nodige info om aan de slag te gaan, en hoor je snel van ons.
Toch nog een vraag? Aarzel niet om ons op te bellen of te mailen.

Contacteer Ons